Grove flutes med squash og spinat
2015-08-09 13:49:57
Brød
- 4 æg
- 1/3 squash
- 1 håndfuld friske spinatblade
- 1 1/2 dl. valnøddemel (ca. 75 g. valnøddekerner malet til mel)
- 1/2 dl. hørfrø
- 1 dl. græskarkerner
- 50 g. fintreven parmesan
- 1/2 spsk. rosmarin
- 3 spsk. loppefrøskaller
- 3 spsk. Pofiber
- 1 tsk. bagepulver
- salt
Drys
- havsalt
- sesamfrø
- rosmarin
- græskarkerner
Instructions
- Pisk æggene godt sammen. Rør revet squash og finthakket spinat i. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Form to flutes med våde hænder og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Drys dem med havsalt, rosmarin, sesamfrø og græskarkerner og bag dem i ovnen i ca. 25 - 30 minutter, eller indtil de er let gyldne.
Notes
- Når man sniger lidt grønt med i dejen, får man et saftigere brød. Disse flutes fungerer rigtig godt både som tilbehør og brugt som sandwich i madpakken.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grove flutes med squash og spinat