Grove flutes med squash og spinat
Write a review
Print
Brød
  1. 4 æg
  2. 1/3 squash
  3. 1 håndfuld friske spinatblade
  4. 1 1/2 dl. valnøddemel (ca. 75 g. valnøddekerner malet til mel)
  5. 1/2 dl. hørfrø
  6. 1 dl. græskarkerner
  7. 50 g. fintreven parmesan
  8. 1/2 spsk. rosmarin
  9. 3 spsk. loppefrøskaller
  10. 3 spsk. Pofiber
  11. 1 tsk. bagepulver
  12. salt
Drys
  1. havsalt
  2. sesamfrø
  3. rosmarin
  4. græskarkerner
Instructions
  1. Pisk æggene godt sammen. Rør revet squash og finthakket spinat i. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  2. Forvarm ovnen til 180 grader.
  3. Form to flutes med våde hænder og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Drys dem med havsalt, rosmarin, sesamfrø og græskarkerner og bag dem i ovnen i ca. 25 - 30 minutter, eller indtil de er let gyldne.
Notes
  1. Når man sniger lidt grønt med i dejen, får man et saftigere brød. Disse flutes fungerer rigtig godt både som tilbehør og brugt som sandwich i madpakken.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grove flutes med squash og spinat

Post navigation