Stenalderbrød
Write a review
Print
Ingredients
  1. 100 g. græskarkerner
  2. 100 g. solsikkekerner
  3. 100 g. mandler
  4. 100 g. valnødder
  5. 100 g. hørfrø
  6. 100 g. sesamfrø
  7. 5 æg
  8. 1 dl. jomfru olivenolie
  9. 1 tsk. havsalt
Instructions
  1. Blad alle ingredienser i en skål.
  2. Kom massen i en smurt form.
  3. Bag brødet i en time ved 160 grader i en forvarmet ovn, i ca. 45 minutter.
Notes
  1. Det er vigtigt at nødder og kerner kommer hele i brødet. Blændes eller kværnes de, så frisættes de sunde men sarte fedtsyrer og vil harskne når brødet bages ved 160 grader, og så er de ikke spor sunde mere.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Stenalderbrød

Post navigation