baguette, glutenfri
Write a review
Print
Ingredients
  1. 20 gr loppefrøskaller
  2. 4 1/2 dl varmt vand
  3. 40 gr sorghummel
  4. 110 gr fint rismel
  5. 60 gr hirseflager
  6. 2 æg
  7. 3 gr salt
  8. 1 tsk bagepulver
  9. 1/2 tsk xanthan gum
Instructions
  1. hæld loppefrøskaller og varmt vand i en skål og pisk det grundigt i 6 minutter.
  2. hæld resten af ingredienserne i og rør dejen i 5 minutter.
  3. beklæd en bageplade med bagepapir og forvarm ovnen til 200 grader (varmluft)
  4. del dejen i to og form 2 baguette med fugtede hænder (vand eller olie)
  5. drys med mel og snit brødene.
  6. bag dem i 50-60 minutter
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
baguette

Post navigation