Scones
2017-10-30 13:51:11
Ingredients
- Scones
- Dej
- 3 dl hvedemel
- 3 dl rugmel
- 2 dl havregryn
- 0,5 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 4 tsk. bagepulver
- 100 g iskoldt smør i små tern
- 4 dl vand
- 1 dl revet ost; cheddar, feta eller en anden ynglingsost
- Du kan skifte osten ud med en dl hakket chokolade eller tørret frugt
Instructions
- Forvarm ovnen til 230 grader.
Lav dejen
- Bland de tørre ingredienser. Fordel fedtstoffet i blandingen og tilsæt vand og dit fyld
- Ælt dejen hurtigt.
- Tilsæt eventuelt mere mel, så dejen bliver smidig.
- Del i dejen i 2 og rul forsigtigt ud til to pølser, som du igen deler med en kniv i 8-10 stykker
- Bag 12 min i den meget varme ovn
Notes
- Super i madpakken
- Smager rigtig godt med smør
- Du kan skifte mel og havre ud med glutenfrie alternativer
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Scones, grove og mættende