Scones
Write a review
Print
Ingredients
  1. Scones
  2. Dej
  3. 3 dl hvedemel
  4. 3 dl rugmel
  5. 2 dl havregryn
  6. 0,5 tsk. salt
  7. 1 tsk. sukker
  8. 4 tsk. bagepulver
  9. 100 g iskoldt smør i små tern
  10. 4 dl vand
  11. 1 dl revet ost; cheddar, feta eller en anden ynglingsost
  12. Du kan skifte osten ud med en dl hakket chokolade eller tørret frugt
Instructions
  1. Forvarm ovnen til 230 grader.
Lav dejen
  1. Bland de tørre ingredienser. Fordel fedtstoffet i blandingen og tilsæt vand og dit fyld
  2. Ælt dejen hurtigt.
  3. Tilsæt eventuelt mere mel, så dejen bliver smidig.
  4. Del i dejen i 2 og rul forsigtigt ud til to pølser, som du igen deler med en kniv i 8-10 stykker
  5. Bag 12 min i den meget varme ovn
Notes
  1. Super i madpakken
  2. Smager rigtig godt med smør
  3. Du kan skifte mel og havre ud med glutenfrie alternativer
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Scones, grove og mættende

Post navigation