Øllebrød
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g rugbrød i store tern
  2. 33 cl hvidtøl
  3. 5 dl vand
  4. 75 g brun farin
  5. 1 stk. citron
Instructions
  1. Put brødet i en gryde.
  2. Tilsæt derefter øl og vand i gryden og lad brødet bløde ud i væsken. Det tager en times tid.
  3. tilsæt brun farin og citronen, der er skåret i tykke skiver
  4. Lad øllebrøden koge uden låg i 10 minutter og tag derefter citronbådene op af gryden. Rør godt rundt i gryden til massen er ensartet.
Notes
  1. En klat letpisket flødeskum er perfekt til en portion øllebrød, mælk er også ok. Nogle synes det er lækkert med frugt i små tern.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Øllebrød

Post navigation