risengrød af fuldkornsris med appelsin og æblesirup
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 dl korte brune ris
  2. 2 liter mælk, gerne skummetmælk
  3. saften 2 appelsiner eller 3 mandariner
  4. kød fra 1appelsin eller et par mandariner
  5. 50 gram valnødder eller andre nødder
  6. æblesirup eller flydende honning
  7. salt
Instructions
  1. Kog risene i mælken ved laveste varme.
  2. Rør jævnligt og pas på, grøden ikke brænder på.
  3. Når de er møre og væden suget op efter ca. 1 time, smages grøden til med et nip salt og friskpresset appelsinsaft.
  4. Anret grøden i skåle og pynt med appelsin- og valnøddestykker. Dryp æblesirup over som du kan li' det.
Notes
  1. Glædelig december!
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
risengrød af fuldkornsris

Post navigation