Frisk ceviche med laks, chili og mango serveret i wrap af salatblade.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 350 gr laksefilet
  2. Saft af en lime
  3. 1 mango
  4. 2 avokado
  5. 1 rød chili
  6. 1 avokado
  7. 1 springløg
  8. Olivenolie, salt og peber
  9. 2 Romana salat. Rengjort og skåret i aflange firekanter
  10. 4 spsk. Ristet sesamfrø
Instructions
  1. Skær fisken ud i små tern. Mango og avokado i små tern. Chili hakkes fint og springløg snittes fint.
  2. Vend det hele med hakket koriander, reven skal og saft fra lime, olivenolie, og smag til med salt og peber. Lad cevichen marinere i 15 minutter og anret den på romanablade og pyntes med sesamfrø.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Frisk ceviche med laks, chili og mango serveret i wrap af salatblade.

Post navigation