Friske ruller i rispapir
Rispapir-thaibasilikum-spæde spinatblade-salat-gulerødder-ristet tofu og marinade
Write a review
Print
Ristet tofu
  1. 100 g. tofu
  2. 1 fed hvidløg
  3. 2 spsk. olivenolie
Tofumarinade
  1. soya
  2. riseddike
  3. fish sauce
  4. palmesukker (eller rørsukker)
Dip
  1. 1,5 dl tamarindvand
  2. 2 tsk. sukker
  3. 1 spsk. sojasovs
  4. 1 spsk. fishsauce
  5. 1 fed knust hvidløg
  6. 1 finthakket thaichili (de er stærke, så pas på!)
  7. 1 tsk. Maizena
Ristet tofu med hvidløg
  1. Skær tofuen i tern på 1,5x1,5 cm og kom dem på en pande med varm olivenolie, drys med hvidløg og steg tofuen sprød og gylden ved god varme. Spæd med sojamarinaden og lad den koge ind om tofuen.
Dip
  1. Rør alle ingredienser sammen.
Marinade
  1. Rør alle ingredienser sammen.
Rispapir
  1. Rispapirsvøb er en smule bøvlet at arbejde med, men når man har lavet et par stykker, får man efterhånden taget. Hæld lidt varmt vand i et stort fad og læg et stykke rispapir i vandet i ca.10 sekunder , når det er blevet blødt og føjeligt, lægges på et fugtigt klæde. Lidt under midten af rispapiret lægges det grønne og ristet tofu og marinaden, herefter rulles rispapiret så stramt så muligt til en rulle.. Bruger man store svøb, kan man dele rullerne, så de får en flot skæreflade. Server med dip.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Friske ruller i rispapir

Post navigation