Sprøde majstortillas med stegte sorte bønner -frijoles refritos
Write a review
Print
Stegte sorte bønner (se opskrift nedenunder)
  1. 500 g sorte bønner (sættes i blød i 2 liter vand i 12 timer) og koges med hvidløg og løg
  2. 1 løg
  3. 4 fed hvidløg
  4. 1 dl olie
  5. lidt salt
Guacemole (rør sammen)
  1. 4 modne avocado
  2. saft af ½ lime
  3. 1 fed hvidløg
  4. 1 tsk fint salt
  5. 1/4 tsk friskkværnet peber, lidt sukker
Salsa (rør sammen)
  1. 4 grofthakkede tomater
  2. 1 tsk sukker
  3. 1 lille knust fed hvidløg
  4. 1 tsk revet frisk ingefær
  5. 2 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  6. chili
  7. 1⁄2 tsk groft salt
  8. friskkværnet peber
Stegte sorte bønner
  1. Rens og skyl bønnerne. Kog dem med vand, 4 fed hvidløg, løgringe, 1 løg skåret i fire stykker og lidt salt. Bønnerne skal koge mindst fire timer, ofte længere endnu. Kogetiden er afhængig af bønnesorten og af, hvor gamle bønnerne er.
  2. Hæld olien på en pande, tilsæt bønnerne sammen med 4 finthakkede fed hvidløg og 1 finthakket løg. Rør og mos konstant i blandingen til den er færdig.
  3. Servér med salsa, guacemole og dybstegte majstortilla.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Sprøde majstortillas med stegte sorte bønner -frijoles refritos

Post navigation