Hotdog
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g løg
  2. Saft af 1 citron
  3. Fintrevet citronskal
  4. 2 tsk. salt
  5. 4 oksepølser
  6. 2 spsk. sukker
  7. 1 spidskål
  8. ½ pose gulerødder
  9. 2 fed hvidløg
  10. 2 spsk. Sukker
  11. 1/2 dl eddike
  12. 4 hotdog brød ( brug opskrift ”Thereses brød”)
  13. Sennepsmayonnaise ( se opskrift på sennepsmayonnaise )
Citronsyltede løg
  1. Rør citronskal, citronsaft og sukker sammen. Snit løgene i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend løgene med citrondressingen. Lad det trække indtil servering.
Kålsalat
  1. Riv hvidløget fint og rør det sammen med sukker og eddike. Snit kålen fint, skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Vend kålen med dressingen og ”ælt” den med hænderne, så den mørner. Kom gulerødder i og smag til med salt.
Hotdogs
  1. Steg pølserne i lidt olie på en varm pande. Lun brødene.
Servering
  1. Anret pølserne i pølsebrød smurt med senneps mayo og fyldt med kålsalat, top med citronsyltede løg.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hotdog

Post navigation