Hotdog
2015-08-09 12:05:19
Ingredients
- 400 g løg
- Saft af 1 citron
- Fintrevet citronskal
- 2 tsk. salt
- 4 oksepølser
- 2 spsk. sukker
- 1 spidskål
- ½ pose gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. Sukker
- 1/2 dl eddike
- 4 hotdog brød ( brug opskrift ”Thereses brød”)
- Sennepsmayonnaise ( se opskrift på sennepsmayonnaise )
Citronsyltede løg
- Rør citronskal, citronsaft og sukker sammen. Snit løgene i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend løgene med citrondressingen. Lad det trække indtil servering.
Kålsalat
- Riv hvidløget fint og rør det sammen med sukker og eddike. Snit kålen fint, skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Vend kålen med dressingen og ”ælt” den med hænderne, så den mørner. Kom gulerødder i og smag til med salt.
Hotdogs
- Steg pølserne i lidt olie på en varm pande. Lun brødene.
Servering
- Anret pølserne i pølsebrød smurt med senneps mayo og fyldt med kålsalat, top med citronsyltede løg.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hotdog