müsli
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 dl honning
  2. 1 dl olivenolie eller kokosolie
  3. 2 dl vand
  4. 1 liter grove valsede gryn som havre, rug, spelt, byg
  5. 4 dl hele kerner og frø som solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner
  6. 1 dl hørfrø
  7. 1 dl hampefrø
Instructions
  1. smelt honning, olie og vand sammen i en gryde
  2. vend det godt sammen med grynene og kernerne og fordel det i en bradepande eller på en pande og rist det langsomt.
  3. Bruger du ovnen skal temperaturen være 150 grader. det tager ca en halv time og du skal vende det 3-4 gange undervejs.
  4. når din musli er færdigristet, vender du hørfrø, hampefrø og tørrede frugter deri.
Notes
  1. I hørfrø og hampefrø er essentielle fedtsyrer, der ikke tåler opvarmning ved høje grader. Det er også vigtigt, at de ikke kværnes, men bruges hele i müslien.
  2. Vil du lave en glutenfri version vælger du de glutenfri havregryn og evt quinoaflager og boghvedeflager.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
müsli

Post navigation