Sprøde syltede rødløg
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg rødløg
  2. 1/2 l eddike
  3. 1/2 l vand
  4. 1/2 l sukker
Instructions
  1. Pil rødløgene, og skær hvert løg i 6-8 både.
  2. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt alle løgene, og det hele koges op.
  4. Kog i 5 minutter, sluk for blusset.
  5. Hæld løg og syltelage i et sylteglas og køl ned.
Notes
  1. Du kan sagtens tilføje dine ynglings urter som timian, laurbærblade, estragon eller rosmarin. Chili er også godt heri.
  2. De syltede løg er smagfulde og dekorative på mange retter. Brug dem på en risotto eller i en sandwich.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
syltede rødløg

Post navigation