råsyltede rabarber
Write a review
Print
Ingredients
  1. 150 gr røde rabarber (evt. vinrabarber)
  2. 3 dl. økologisk lagereddike
  3. 50 gr rørsukker
  4. ½ vaniljestang
  5. 1 cm frisk ingefær
  6. evt andre krydderier fra urtehaven
Instructions
  1. Start med at koge eddikelagen til rabarberne. Alle ingredienser puttes i en kasserolle og bringes i kog. Sluk for varmen og lad eddikelagen køle helt af. Vask rabarberne grundigt og skær dem ud i helt tynde skiver med en meget skarp kniv!
  2. De tyndt skåret rabarber kommes i et skoldet patentglas, eller andet glas med tætsluttende låg. Hæld den afkølede eddikelage ud over rabarberne og stil dem på køl i et til to døgn.
Notes
  1. De råsyltede rabarber gør sig som sagt godt til stegt kød eller fed fisk. Prøv dem eventuelt på en hjemmelavet flæskestegssandwich i stedet for den traditionelle agurkesalat.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
råsyltede rabarber

Post navigation