Tabuli -marrokansk bulgursalat
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 85 g bulgur
 2. 1 bdt. bredbladet persille
 3. 1 bdt. mynte
 4. 1 agurk
 5. 1 rødløg
 6. 2 tomater
 7. 1 rød peber
 8. 1 grøn peber
 9. 2 citroner
 10. 1 dl olivenolie
 11. 1 tsk.stødt spidskommen
 12. salt og peber
Instructions
 1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra i et dørslag og lad bulguren køle af. Vask og tør persillen og mynten og nip bladene af. Hak urterne. Fjern kernerne i tomaterne og skær dem først i både og dernæst i fine terninger. Vask peberfrugterne og skær dem i små terninger.
 2. Bland det hele sammen med bulguren og pres saft fra to citroner udover sammen med olivenolie og spidskommen. Smag til med salt og peber. Server retten med arabiske fladbrød og et udvalg af oliven som tilbehør til større måltider eller som en let frokostret.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Tabuli

Post navigation