Tomatsauce med ansjos
2015-09-29 09:14:59
Ingredients
- 1 løg i tern
- 2 fed hvidløg hakket
- Lidt olivenolie
- 3 ansjoser
- 1 spsk. tomatpure
- 1 ds. hakkede tomater
- 1dl. vand
- 1/2 tsk. ristet og kværnet fennikelfrø
- 1/2 dl hvidvin
- Sukker, salt og friskkværnet sort peber
Instructions
- Løg, hvidløg og ansjoser sauteres til de er bløde men uden at tage farve. Tilsæt tomatpuréen og fennikelfrø og rør godt rundt.
- Tilsæt hakkede tomater, hvidvin og vand og lad saucen stå og simre under låg en halv times tid. Herefter blendes saucen og smages til med sukker, salt og peber.
Notes
- Tomatsaucen kan også smages til med lidt reven citronskal eller hakkede gode sorte oliven.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Tomatsauce med ansjos