Tomatsauce med ansjos
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 løg i tern
  2. 2 fed hvidløg hakket
  3. Lidt olivenolie
  4. 3 ansjoser
  5. 1 spsk. tomatpure
  6. 1 ds. hakkede tomater
  7. 1dl. vand
  8. 1/2 tsk. ristet og kværnet fennikelfrø
  9. 1/2 dl hvidvin
  10. Sukker, salt og friskkværnet sort peber
Instructions
  1. Løg, hvidløg og ansjoser sauteres til de er bløde men uden at tage farve. Tilsæt tomatpuréen og fennikelfrø og rør godt rundt.
  2. Tilsæt hakkede tomater, hvidvin og vand og lad saucen stå og simre under låg en halv times tid. Herefter blendes saucen og smages til med sukker, salt og peber.
Notes
  1. Tomatsaucen kan også smages til med lidt reven citronskal eller hakkede gode sorte oliven.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Tomatsauce med ansjos

Post navigation