Fyld til ravioli med serranoskinke og gedeost
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 stk. tebstrup gedeost i lage
  2. 2 store spsk. ricotta
  3. 1 håndfuld reven parmesanost
  4. 3 stilke frisk oregano fint hakket
  5. 3 tørrede figner groft hakket
  6. 1 stk. æggeblommer
  7. 1 knivspids muskatnød
  8. Frisk kværnet sort peber og salt
  9. 8 stk. Serranoskinke
Instructions
  1. Mix gedeost, parmesan, ricotta, oregano, figner, æggeblomme, muskatnød sammen og smag til med peber og salt.
  2. Del serranoskinken i to på tværs og put en tsk. fyld på hver af stykkerne. Fold siderne ind og rul den til en lille boldt så fyldet er lukket inde.
  3. De er nu klar til at blive lavet til ravioli.
Notes
  1. Serveres med en let citronsmør sauce.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Fyld til ravioli med serranoskinke og gedeost

Post navigation