Fyld til ravioli med serranoskinke og gedeost
2016-11-12 18:50:59
Ingredients
- 3 stk. tebstrup gedeost i lage
- 2 store spsk. ricotta
- 1 håndfuld reven parmesanost
- 3 stilke frisk oregano fint hakket
- 3 tørrede figner groft hakket
- 1 stk. æggeblommer
- 1 knivspids muskatnød
- Frisk kværnet sort peber og salt
- 8 stk. Serranoskinke
Instructions
- Mix gedeost, parmesan, ricotta, oregano, figner, æggeblomme, muskatnød sammen og smag til med peber og salt.
- Del serranoskinken i to på tværs og put en tsk. fyld på hver af stykkerne. Fold siderne ind og rul den til en lille boldt så fyldet er lukket inde.
- De er nu klar til at blive lavet til ravioli.
Notes
- Serveres med en let citronsmør sauce.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Fyld til ravioli med serranoskinke og gedeost