Peanutbar
Write a review
Print
Bund
  1. 250 g mandler
  2. 150 g rosiner
  3. 4 dadler (uden sten)
“Karamel”
  1. 16 dadler (uden sten)
  2. 2 spsk kokosolie
  3. 1 spsk raw kakaopulver
  4. 2 spsk kogende vand
Topping
  1. 80 g saltede peanuts, hakkede
  2. 150 g mørk chokolade, 70 %
Instructions
  1. Blend mandlerne i en foodprocessor i 1 minut og kom dem derefter i en skål.
  2. Kør rosiner og dadler i foodprocessoren indtil det får en ensartet og glat konsistens. Tilsæt mandlerne, og kør det hele sammen.
  3. Læg massen mellem to stykker bagepapir og rul det ud til bund med en tykkelse på 1 cm. Læg bunden i køleskabet.
  4. Kør alle ingredienserne sammen i en blender eller en foodprocessor, indtil konsistensen er glat og ensartet.
  5. Smør karamellen ovenpå bunden og til det hele tilbage i køleskabet.
  6. Drys de saltede peanuts jævnt ovenpå karamellen og tryk dem let ned.
  7. Smelt chokoladen og hæld den ovenpå karamellen og peanuts’ne.
  8. Lad det hele størkne fuldstændig før den er klar til at blive skåret ud til 14 små Snickers-barer.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Peanutbar

Post navigation