Peanutbar
2016-11-08 20:06:03
Bund
- 250 g mandler
- 150 g rosiner
- 4 dadler (uden sten)
“Karamel”
- 16 dadler (uden sten)
- 2 spsk kokosolie
- 1 spsk raw kakaopulver
- 2 spsk kogende vand
Topping
- 80 g saltede peanuts, hakkede
- 150 g mørk chokolade, 70 %
Instructions
- Blend mandlerne i en foodprocessor i 1 minut og kom dem derefter i en skål.
- Kør rosiner og dadler i foodprocessoren indtil det får en ensartet og glat konsistens. Tilsæt mandlerne, og kør det hele sammen.
- Læg massen mellem to stykker bagepapir og rul det ud til bund med en tykkelse på 1 cm. Læg bunden i køleskabet.
- Kør alle ingredienserne sammen i en blender eller en foodprocessor, indtil konsistensen er glat og ensartet.
- Smør karamellen ovenpå bunden og til det hele tilbage i køleskabet.
- Drys de saltede peanuts jævnt ovenpå karamellen og tryk dem let ned.
- Smelt chokoladen og hæld den ovenpå karamellen og peanuts’ne.
- Lad det hele størkne fuldstændig før den er klar til at blive skåret ud til 14 små Snickers-barer.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Peanutbar