Rå Brownie
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 dl valnødder
  2. 2 dl dadler
  3. 1 dl cacao
  4. 1 dl mandler
  5. 1 knivspids salt
Topping
  1. 1 dl kokosfedt
  2. 1 dl cacao
  3. 1/2 dl agave sirup eller honning
  4. 1 knivspids salt
  5. et drys vaniliepulver
Instructions
  1. Hak valnødder i en foodprocessor. Tilsæt salt og kakaopulver og bland kort. Tilsæt et par dadler ad gangen, mens foodprocessoren kører, indtil blandingen er klæbrig og lidt smuldrende.
  2. Put blandingen til en skål og tilsæt hakkede mandler og salt.
  3. Tryk blandingen ned i en form og sæt i fryseren i 30 min.
  4. Smelt imens kokosfedt og bland med de resterende ingredienser til topping
  5. Frys i ca. 1 time, indtil kagen er fast..
  6. Skæres i firkanter og dine brownies er klar til servering.
Notes
  1. Brug friske dadler, eller bruger du de tørrede, skal de overhældes med varmt/kogende vand og stå 15-20 min. Herefter bruger du de opblødte dadler og kasserer vandet.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Raw brownie

Post navigation