Bananmuffins
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 små bananer
  2. 3 æg
  3. 1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
  4. 100 g Skyr eller Acido yoghurt
  5. 60 g ekstra jomfru olivenolie
  6. 50 g kokosblomstsukker eller honning
  7. 1 tsk vanillepulver
  8. 1/2 tsk uraffineret flagesalt
  9. 1 tsk bagepulver
  10. 100 g groft rismel
  11. 100 g Chiafrø og 50 gr valnødder eller anden ynglingsnød.
  12. Pynt med Chiafrø og tynde skiver banan
Instructions
  1. Blend æg, bananer, loppefrøskaller og surmælk. Hæld massen over i en skål og pisk eller rør de øvrige ingredienser i, undtagen chiafrøene. Dem tilsætter du forsigtigt til sidst og hælder dejen i smurte muffinforme. Pynt med chiafrø og tynde bananskiver og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Lad dem køle lidt af, tag dem ud af formene og serverer dem. Bananmuffins kan fryses.
Notes
  1. Nærende med chiafrø og valnødder
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Bananmuffins med chiafrø og uden gluten

Post navigation