Bananmuffins
2016-03-07 13:25:52
Ingredients
- 2 små bananer
- 3 æg
- 1 spsk loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
- 100 g Skyr eller Acido yoghurt
- 60 g ekstra jomfru olivenolie
- 50 g kokosblomstsukker eller honning
- 1 tsk vanillepulver
- 1/2 tsk uraffineret flagesalt
- 1 tsk bagepulver
- 100 g groft rismel
- 100 g Chiafrø og 50 gr valnødder eller anden ynglingsnød.
- Pynt med Chiafrø og tynde skiver banan
Instructions
- Blend æg, bananer, loppefrøskaller og surmælk. Hæld massen over i en skål og pisk eller rør de øvrige ingredienser i, undtagen chiafrøene. Dem tilsætter du forsigtigt til sidst og hælder dejen i smurte muffinforme. Pynt med chiafrø og tynde bananskiver og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Lad dem køle lidt af, tag dem ud af formene og serverer dem. Bananmuffins kan fryses.
Notes
- Nærende med chiafrø og valnødder
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Bananmuffins med chiafrø og uden gluten