Chai
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 dl Ceylon the
  2. • 1 l vand
  3. • 2 l mælk
  4. • 10 stk. kardemommekapsler
  5. • 3 stk. kanelstang
  6. • 2 stk. muskatblomme
  7. • 10 stk. hele allehånde
  8. • 1 spsk. hele nelliker
  9. • 1 håndfuld ingefær
  10. Kog op og kom det hele i en flaske.
  11. Denne ekstrakt kan bruges på én gang eller efterhånden, den holder sig længe i køleskabet.
  12. Varm mælken op til kogepunktet, tilsæt ekstrakt efter smag, Bryg en meget stærk the, bland det hele.
Instructions
  1. Kog krydderierne i vandet i en time.
  2. Tag gryden fra varmen og lad det trække i 10 min. Kom sukker i efter smag, og kog det lidt ind til en sirup.
  3. Kog op og kom det hele i en flaske.
  4. Denne ekstrakt kan bruges på én gang eller efterhånden, den holder sig længe i køleskabet.
  5. Varm mælken op til kogepunktet, tilsæt ekstrakt efter smag, Bryg en meget stærk the, bland det hele.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Chai

Post navigation