Naan
2016-09-27 18:08:30
Indiske fladbrød
Ingredients
- 2 dl hvedemel
- ¾ tsk. bagepulver
- ¾ tsk. salt
- 1 tsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
- 1 spsk. yoghurt
- 1 dl vand
- ca.1 spsk. smør
- 1 fed hvidløg, i tynde skiver
Instructions
- Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og herefter vandet i, lidt af gangen. Ælt dejen i 4-6 minutter.
- Smelt smørret sammen med hvidløg og lad det trække.
- Del imens dejen i fire stykker og rul dem tyndt ud. Varm en pande over medium/høj varme og steg brødene, et af gangen,, ca. 2-3 min på hver side. Når brødet er gyldent vendes det og pensles med hvidløgssmørret på oversiden.
- Tag brødene af og server dem straks imens de er lune.
Notes
- Brug sesam- eller fennikelfrø i stedet for nigellafrø. Du kan også erstatte yoghurt med olie.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Naan