Naan
Indiske fladbrød
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 dl hvedemel
  2. ¾ tsk. bagepulver
  3. ¾ tsk. salt
  4. 1 tsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
  5. 1 spsk. yoghurt
  6. 1 dl vand
  7. ca.1 spsk. smør
  8. 1 fed hvidløg, i tynde skiver
Instructions
  1. Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og herefter vandet i, lidt af gangen. Ælt dejen i 4-6 minutter.
  2. Smelt smørret sammen med hvidløg og lad det trække.
  3. Del imens dejen i fire stykker og rul dem tyndt ud. Varm en pande over medium/høj varme og steg brødene, et af gangen,, ca. 2-3 min på hver side. Når brødet er gyldent vendes det og pensles med hvidløgssmørret på oversiden.
  4. Tag brødene af og server dem straks imens de er lune.
Notes
  1. Brug sesam- eller fennikelfrø i stedet for nigellafrø. Du kan også erstatte yoghurt med olie.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Naan

Post navigation