Thaisuppe med kokosmælk og grøn curry
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 squash i små tern
  2. 1 spsk olie eller kokosfedt
  3. 2 spsk grøn currypaste
  4. 1 l bouillion eller hønsebouillion
  5. 1 dåse kokosmælk
  6. 3 stængler citrongræs -valgfrit
  7. 5 kaffir limeblade
  8. 3-4 stk forårsløg
  9. 3 spsk Fish Sauce eller bouillion
  10. evt. salt
  11. friske koriander til pynt eller thaibasilikum
Instructions
  1. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen her i. sauter grøntsagerne og tilsæt hønsesuppe/græntsagsbouillion. Fjern de yderste blade af citrongræsset og bank rodenden i stykker med bagsiden af en stor kniv. Kom citrongræs og limeblade i suppen.Tilsæt kokosmælk og Fish Sauce og varm det igennem i 2-3 minutter. Kom til sidst forårsløg i og smag suppen til for salt. I Thailand bruger man Fish Sauce i stedet for salt, men du kan også bruge salt.
  2. Servér suppen med korianderblade.
Notes
  1. Du kan sagtens snitte flere grøntsager og tilføje suppen. Det kan være gulerødder, spinat, pak choi, porrer, svampe ect.
  2. Fisk og kylling eller tofu kan også bruges.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Thaisuppe med grøn curry

Post navigation