Grøn curry
thailandsk curry til supper og gryderetter
Write a review
Print
Ingredients
  1. • 4-6 mellemstore grønne chili, hakket groft
  2. • 2 skalotteløg, hakket groft
  3. • 5cm frisk ingefær, skrællet og revet
  4. • 2 fed hvidløg, knuste
  5. • lille bundt frisk koriander, hakket incl.stænglerne
  6. • 2 citrongræsstilke , hakket (alternativt 2 spsk tørret)
  7. • 1 lime , revet skal og saft
  8. • 8 kaffir limeblade , hakket
  9. • 2.5cm / stykke galangarod , skrællet og hakket
  10. • 1 spsk korianderfrø , knuste
  11. • 1 tsk stødt spidskommen
  12. • 1 tsk sorte peberkorn , knuste
  13. • 2 tsk thailandsk fiskesauce eller lys sojasauce
  14. • 3 spsk olivenolie
Instructions
  1. Brug en morter eller en food prosessor til at findele ingredienserne til en pasta. Brug med det samme eller din grønne curry kan opbevares i en lufttæt beholder på køl i op til 3 uger. Mængden er nok til 8 personer.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grøn curry

Post navigation