Sprøde havregrynskager
Write a review
Print
Ingredients
  1. 75 g smør
  2. 100 g havregryn
  3. 1 æg
  4. 125 g sukker
  5. 1spsk mel
  6. 1 tsk bagepulver
  7. 1 tsk vanillesukker (kan undværes)
  8. 100 gram chokolade (kan undværes)
Instructions
  1. Smelt smørret i en gryde. Sluk for den så snart det er smeltet.
  2. Kom sukker og æg i gryden og rør det hurtigt sammen til en grov creme.
  3. Kom resten af ingredienserne i gryden og rør det hurtigt men grundigt sammen.
  4. Du behøver ikke gøre dem flade. Det skal bagepulveret og ovnens varme nok gøre for dig.
  5. Bages i ca. 10 minutter ved 175 grader varmluft.
Notes
  1. Kagerne kan formes efter de er færdigbagte og fyldes med fløde, frugt og chokolade.
  2. De kan pensles med chokolade og lægges sammen med en smørcreme og du har en fin kage til kaffebordet.
  3. Du kan tilsætte smag af evt kanel eller revet appelsinskal til din dej, hvis du har lyst.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Sprøde havregrynskager

Post navigation