Sprøde havregrynskager
2016-01-28 09:17:54
Ingredients
- 75 g smør
- 100 g havregryn
- 1 æg
- 125 g sukker
- 1spsk mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vanillesukker (kan undværes)
- 100 gram chokolade (kan undværes)
Instructions
- Smelt smørret i en gryde. Sluk for den så snart det er smeltet.
- Kom sukker og æg i gryden og rør det hurtigt sammen til en grov creme.
- Kom resten af ingredienserne i gryden og rør det hurtigt men grundigt sammen.
- Du behøver ikke gøre dem flade. Det skal bagepulveret og ovnens varme nok gøre for dig.
- Bages i ca. 10 minutter ved 175 grader varmluft.
Notes
- Kagerne kan formes efter de er færdigbagte og fyldes med fløde, frugt og chokolade.
- De kan pensles med chokolade og lægges sammen med en smørcreme og du har en fin kage til kaffebordet.
- Du kan tilsætte smag af evt kanel eller revet appelsinskal til din dej, hvis du har lyst.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Sprøde havregrynskager