Spirer
Write a review
Print
Ingredients
  1. Frø fra eksempelvis fennikel, rød kløver, solsikke og ært.
Instructions
  1. Sæt frøene i blød i frisk koldt vand i 4-12 timer
  2. Dræn frøene og opbevar dem i en spirebakke eller i et glas med et klæde over. Der skal være ilt og lys tilstede, for at frøene kan spire. Temperaturen i rummet er optimal ved 19-23 grader. Miljøet skal være fugtigt, ikke vådt.
  3. 2 gange dagligt skylles og spirerne nænsomt med køligt vand.
  4. spirerne er klar afh. af frøet, efter 4-10 dage.
  5. De opbevares på køl og kan lige før servering, skylles med lidt citronsaft blandet med vand for at fjerne bakterier.
Notes
  1. Spirer er smukke, smagfulde og meget sunde
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Spirer -de friske og hjemmelavede

Post navigation