Remoulade af fermenteret agurk
Write a review
Print
Ingredients
  1. 900 gr agurk
  2. 100 gr løg
  3. 25 gr hvidløg
  4. 10 gr karrypulver
  5. 10 gr sennepspulver
  6. 25 gr salt
Instructions
  1. Skyld agurkerne og hak dem groft.
  2. Hvidløg og løg pilles og hakkes groft.
  3. Grøntsagerne blendes eller hakkes fint.
  4. Bland det med salt, til agurkerne begynder at afgive saft.
  5. Hældes på glas og sørg for, at væsken dækker grøntsagerne.
  6. Lad remouladen stå og fermentere/gære optimalt ved 18-20 grader.
  7. Hver dag åbnes glasset, for at frigive den kuldioxid der, dannes i fermenteringsprocessen.
  8. Smag på remouladen efter 5 dages fermentering. Mangler den syrlighed, kan den fermentere videre i et par dage.
  9. 7. dag, er remouladen klar og kan opbevares på køl.
Notes
  1. Bland remouladen med lige del hjemmelavet mayo og du har en smuk grøn og smagfuld remoulade
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
remoulade -af fermenteret agurk

Post navigation