Remoulade af fermenteret agurk
2016-01-14 15:37:11
Ingredients
- 900 gr agurk
- 100 gr løg
- 25 gr hvidløg
- 10 gr karrypulver
- 10 gr sennepspulver
- 25 gr salt
Instructions
- Skyld agurkerne og hak dem groft.
- Hvidløg og løg pilles og hakkes groft.
- Grøntsagerne blendes eller hakkes fint.
- Bland det med salt, til agurkerne begynder at afgive saft.
- Hældes på glas og sørg for, at væsken dækker grøntsagerne.
- Lad remouladen stå og fermentere/gære optimalt ved 18-20 grader.
- Hver dag åbnes glasset, for at frigive den kuldioxid der, dannes i fermenteringsprocessen.
- Smag på remouladen efter 5 dages fermentering. Mangler den syrlighed, kan den fermentere videre i et par dage.
- 7. dag, er remouladen klar og kan opbevares på køl.
Notes
- Bland remouladen med lige del hjemmelavet mayo og du har en smuk grøn og smagfuld remoulade
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
remoulade -af fermenteret agurk