Lun grønkålsalat med svampe
2015-11-25 12:45:34
Serves 4
Ingredients
- 1 kg. rippet og plukket grønkål
- 250g. svampe eks. bøgehatte, markchampignon, karl-johan svampe eller portobello
- 2 spsk. Kokosfedt
- 2 spsk. Olivenolie
- 2 spsk. Smør
- Saften af 1-2 appelsiner
- 1 spsk. Sennep
- Et lille bundt bredbladet persille (groft hakket)
- Salt og frisk kværnet sort peber
Instructions
- Skær svampene i nogle passende stykker (ikke for små) og rist dem i halvdelen af kokosfedtet, smøret og olivenolien. krydder med salt og peber.
- varm en pande op med det sidste fedtstof og vend grønkålen hurtigt rundt. Tilsæt svampene og held det hele over på et fad.
- Lav en dressing af appelsinsaft og sennep og held det hend over salaten og drys med hakket persille og servere straks.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Lun grønkålssalat med svampe