Lun grønkålsalat med svampe
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg. rippet og plukket grønkål
  2. 250g. svampe eks. bøgehatte, markchampignon, karl-johan svampe eller portobello
  3. 2 spsk. Kokosfedt
  4. 2 spsk. Olivenolie
  5. 2 spsk. Smør
  6. Saften af 1-2 appelsiner
  7. 1 spsk. Sennep
  8. Et lille bundt bredbladet persille (groft hakket)
  9. Salt og frisk kværnet sort peber
Instructions
  1. Skær svampene i nogle passende stykker (ikke for små) og rist dem i halvdelen af kokosfedtet, smøret og olivenolien. krydder med salt og peber.
  2. varm en pande op med det sidste fedtstof og vend grønkålen hurtigt rundt. Tilsæt svampene og held det hele over på et fad.
  3. Lav en dressing af appelsinsaft og sennep og held det hend over salaten og drys med hakket persille og servere straks.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Lun grønkålssalat med svampe

Post navigation