Grønkåls pesto
2015-11-25 12:22:54
Serves 4
Ingredients
- 3 dl. fint hakket grønkål
- 1 lille bundt hakket bredbladet persille
- 1/2 dl. mandler, ristede og hakkede.
- 50 g. reven parmesan
- 2 fed hvidløg
- Reven skal af en lille citron
- Ca.1 dl. oliven olie
- Salt og frisk kværnet peber
Instructions
- Kom alle ingredienser på nær olivenolien i en blænder og blend det hele til en halvfin konsistens.
- Du kan også hakke det hele med en god kniv, til en grov pesto.
- Pisk olivenolien ned i grønkålspastaen og smag til med salt og peber.
Notes
- Mandlerne kan udskiftes med alle slags nødder og kerner.
- For billigere version, kan du udelade parmesanosten.
- Denne pesto er god til fisk eller noget godt brød med pølse.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grønkålspesto