Grønkåls pesto
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 dl. fint hakket grønkål
  2. 1 lille bundt hakket bredbladet persille
  3. 1/2 dl. mandler, ristede og hakkede.
  4. 50 g. reven parmesan
  5. 2 fed hvidløg
  6. Reven skal af en lille citron
  7. Ca.1 dl. oliven olie
  8. Salt og frisk kværnet peber
Instructions
  1. Kom alle ingredienser på nær olivenolien i en blænder og blend det hele til en halvfin konsistens.
  2. Du kan også hakke det hele med en god kniv, til en grov pesto.
  3. Pisk olivenolien ned i grønkålspastaen og smag til med salt og peber.
Notes
  1. Mandlerne kan udskiftes med alle slags nødder og kerner.
  2. For billigere version, kan du udelade parmesanosten.
  3. Denne pesto er god til fisk eller noget godt brød med pølse.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grønkålspesto

Post navigation