Chokolade Panforte
2015-11-26 10:30:25
Ingredients
- Mandler 1,4 kg.
- Chachenødder 1,4 kg.
- Soltørrede tranebær 700g.
- Tørrede Figner 700g.
- Chokolade 700g.
- Kakao 280g
- Kanel stødt 7 tsk.
- Nelliker stødt 7 tsk.
- Honning 1,225 kg.
- Sukker 525g.
Instructions
- Chokolade, nødder og figner hakkes groft og blandes med tranebær, kakao, kanel og nelliker.
- Varm honning og sukker i en gryde og kog det i ca. 3 minutter til det får en sirup konsistens.
- Hæld siruppen over chokolade-blandingen og rør det Meget hurtigt sammen.
- Fordel massen i en springform på 22 cm beklædt med bagepair og pres massen godt ud, så den fylder hele formen.
- Bag panforten ved 180 grader i ca. 45 minutter til den er mørk og skinnende.
- Lad den køle helt af i formen inden den vendes ud. Ved servering drysses den med kakao bladet med lidt kanel.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Panforte