Chokolade Panforte
Write a review
Print
Ingredients
  1. Mandler 1,4 kg.
  2. Chachenødder 1,4 kg.
  3. Soltørrede tranebær 700g.
  4. Tørrede Figner 700g.
  5. Chokolade 700g.
  6. Kakao 280g
  7. Kanel stødt 7 tsk.
  8. Nelliker stødt 7 tsk.
  9. Honning 1,225 kg.
  10. Sukker 525g.
Instructions
  1. Chokolade, nødder og figner hakkes groft og blandes med tranebær, kakao, kanel og nelliker.
  2. Varm honning og sukker i en gryde og kog det i ca. 3 minutter til det får en sirup konsistens.
  3. Hæld siruppen over chokolade-blandingen og rør det Meget hurtigt sammen.
  4. Fordel massen i en springform på 22 cm beklædt med bagepair og pres massen godt ud, så den fylder hele formen.
  5. Bag panforten ved 180 grader i ca. 45 minutter til den er mørk og skinnende.
  6. Lad den køle helt af i formen inden den vendes ud. Ved servering drysses den med kakao bladet med lidt kanel.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Panforte

Post navigation