Garam Masala
2015-10-29 12:21:14
Ingredients
- 2 stjerneanis
- 1 spsk. cassia-bark eller kanel
- 1 tsk. grøn kardemomme
- 1/2 spsk. sorte peberkorn
- 2 sort kardemomme - kun frø
- 1/2 spsk. hele nelliker
- 1 spsk. mace
- 1 1/2 spsk. hele korianderfrø
- 1 spsk. spidskommen
- 1 tsk. muskatnød (frisk reven)
- 3 - 4 tørrede laurbærblade
Instructions
- Opvarm en pande til meget hed. Tørrist alle krydderierne undtagen muskatnød i den rækkefølge, som ingredienserne er listet. Placer i en skål.
- Lad krydderierne køle helt ned og blend til en fin pulverkonsistens. Hvis krydderierne ikke kan blendes helt, så kør dem igennem et sigte.
- Opbevar i en lufttæt beholder og ikke i direkte sollys.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Garam Masala