Garam Masala
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 stjerneanis
  2. 1 spsk. cassia-bark eller kanel
  3. 1 tsk. grøn kardemomme
  4. 1/2 spsk. sorte peberkorn
  5. 2 sort kardemomme - kun frø
  6. 1/2 spsk. hele nelliker
  7. 1 spsk. mace
  8. 1 1/2 spsk. hele korianderfrø
  9. 1 spsk. spidskommen
  10. 1 tsk. muskatnød (frisk reven)
  11. 3 - 4 tørrede laurbærblade
Instructions
  1. Opvarm en pande til meget hed. Tørrist alle krydderierne undtagen muskatnød i den rækkefølge, som ingredienserne er listet. Placer i en skål.
  2. Lad krydderierne køle helt ned og blend til en fin pulverkonsistens. Hvis krydderierne ikke kan blendes helt, så kør dem igennem et sigte.
  3. Opbevar i en lufttæt beholder og ikke i direkte sollys.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Garam Masala

Post navigation