Red Curry Paste
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 hakket løg
  2. 1 stilk hakket citrongræs
  3. 1 - 2 chilier
  4. 4 fed hvidløg
  5. 1 tommerfingerstørrelse stk. galangal
  6. 1 tommerfingerstørrelse stk. ingefær
  7. 2 spsk. god tomatpuré
  8. 1 tsk. reven spidskommen (tør ristet og kværnet)
  9. 3/4 tsk. korianderfrø (tør ristet og kværnet)
  10. 1/4 tsk. knust hvid peber
  11. 2 spsk. fish sauce eller (for vegetarer) 2 spsk. soya
  12. 1 tsk. shrimp paste eller (for vegetarer) 1 tsk. Thai Golden Mountain Sauce
  13. 1 tsk. sukker
  14. 3 spsk. kokosmælk
  15. 2 spsk. friskpresset limesaft
  16. Valgfri: 1/4 tsk. kanel
Instructions
  1. Kør alle ingredienser i food processor eller blender til en fed pasta.
Notes
  1. Red curry paste kan holde sig en uges tid på køl.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Red Curry Paste

Post navigation