Red Curry Paste
2015-10-29 10:11:05
Ingredients
- 1 hakket løg
- 1 stilk hakket citrongræs
- 1 - 2 chilier
- 4 fed hvidløg
- 1 tommerfingerstørrelse stk. galangal
- 1 tommerfingerstørrelse stk. ingefær
- 2 spsk. god tomatpuré
- 1 tsk. reven spidskommen (tør ristet og kværnet)
- 3/4 tsk. korianderfrø (tør ristet og kværnet)
- 1/4 tsk. knust hvid peber
- 2 spsk. fish sauce eller (for vegetarer) 2 spsk. soya
- 1 tsk. shrimp paste eller (for vegetarer) 1 tsk. Thai Golden Mountain Sauce
- 1 tsk. sukker
- 3 spsk. kokosmælk
- 2 spsk. friskpresset limesaft
- Valgfri: 1/4 tsk. kanel
Instructions
- Kør alle ingredienser i food processor eller blender til en fed pasta.
Notes
- Red curry paste kan holde sig en uges tid på køl.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Red Curry Paste