Green Curry Paste
2015-10-29 09:20:19
Ingredients
- 4 - 6 grofthakkede mellemstærke chili uden frø
- 2 grofthakkede løg
- Et stykke ingefær (5 cm.) revet
- 2 knuste fed hvidløg
- Et lille bundt koriander - gerne med stilke og rødder
- 2 hakkede citrongræs
- 1 skal og saft af 1 lime
- 8 kaffirblade revet i stykker
- Et stykke galangal (2,5 cm.) - skrællet og hakket
- 1 teskefuld knuste korianderfrø (tør ristet og kværnet)
- 1 teskefuld spidskommen (tør ristet og kværnet)
- 1 teskefuld knuste sorte peberkorn
- 2 teskefulde thai-fish sauce eller let soya
- 3 teskefuld olivenolie
Instructions
- Kør alle ingredienser i en food processor indtil du får en fed pasta.
Notes
- Green curry paste kan holde sig på køl en uges tid.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Green Curry Paste