Green Curry Paste
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 - 6 grofthakkede mellemstærke chili uden frø
  2. 2 grofthakkede løg
  3. Et stykke ingefær (5 cm.) revet
  4. 2 knuste fed hvidløg
  5. Et lille bundt koriander - gerne med stilke og rødder
  6. 2 hakkede citrongræs
  7. 1 skal og saft af 1 lime
  8. 8 kaffirblade revet i stykker
  9. Et stykke galangal (2,5 cm.) - skrællet og hakket
  10. 1 teskefuld knuste korianderfrø (tør ristet og kværnet)
  11. 1 teskefuld spidskommen (tør ristet og kværnet)
  12. 1 teskefuld knuste sorte peberkorn
  13. 2 teskefulde thai-fish sauce eller let soya
  14. 3 teskefuld olivenolie
Instructions
  1. Kør alle ingredienser i en food processor indtil du får en fed pasta.
Notes
  1. Green curry paste kan holde sig på køl en uges tid.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Green Curry Paste

Post navigation