Hvid glögg
Write a review
Print
Det skal du bruge
  1. 2 citroner
  2. 1 knold ingefær
  3. 1 kanelstang
  4. 1 vaniljestang
  5. 1-3 stjerneanis
  6. 1 tsk. nelliker
  7. 1½ dl rørsukker
  8. 2 dl hyldeblomstsaft
  9. 1 liter god æblemost
  10. 1/2 flaske tør hvidvin
  11. 1 dl lys rom
Instructions
  1. Ekstrakten: Bland skal fra den ene citron samt saften derfra og hele den anden citron i skiver. Med sukker, krydderierne, revet ingefær og hyldeblomstesaften. kog op og sæt på køl i en lukket beholder. Lad den trække til næste dag.
  2. Ekstrakten koges op med æblemost.
  3. Tilsæt hvidvin og lad gløggen lige nå kogepunktet og sluk for den.
  4. Tilsæt rom og servere gløggen.
Notes
  1. Ekstrakten kan holde sig hele december.
  2. Gløggen smager også dejligt uden hvidvin og rom, tilsæt evt. en druesaft i stedet.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hvid Glögg

Post navigation