Svampesauce til ravioli
Write a review
Print
Ingredients
  1. 350g. vilde svampe
  2. 2 fed hakket hvidløg
  3. ca. 50g. smør
  4. 1 dl. hvidvin
  5. 3 spsk. frisk reven parmesan
  6. Lidt hakket purløg og bredbladet persille
  7. Lidt kogevand fra raviolierne
  8. Salt og frisk kværnet sort peber
Instructions
  1. Svampen sauteres i smør et par minutter sammen med hvidløg. Tilsæt herefter hvidvin og lad alkoholen fordampe. Stil saucen tilside.
  2. Raviolien koges, og hældes ned til svampene med et par ekstra klatter smør. Tilsæt krydderurterne og parmesan samt lidt af kogevandet fra pastaen vend det hele forsigtig rundt og smag til med salt og peber og servere pastaen med det samme
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Svampesauce til ravioli

Post navigation