Græskarfyld til ravioli
2015-09-29 08:57:45
Ingredients
- 500g græskar renset for kerner og skåret i store stykker
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg i tern
- 3 fed hvidløg
- 1/2 chili
- 50g smør
- 2 dl. hvidvin
- 6 spsk parmesan
- 1-2 spsk. rasp
- 1 æg
- Knivspids muskatnød
- Salt og friskkværnet sort peber
Instructions
- Græskarstykkerne vendes i lidt olie og krydres med salt. Bages i ovn ved 150 grader til de er møre men ikke har fået farve.
- Løg, hvidløg og chili sauteres i smør til de er bløde men uden at få farve.Tilsæt hvidvin og lad det stille og roligt koge helt ind.
- Græskarkødet skrabes ud af skallen og blendes til pure sammen med løg-chili blandingen.
- Hæld puréen op i en skål og vend parmesan, æg og rasp i. Smag til med salt, peber og lidt muskatnød.
- Puréen dækkes til og køles ned, så er den klar til brug.
Notes
- Græskarravioli sager dejligt serveret i brændt salviesmør
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Græskarfyld til ravioli