Græskarfyld til ravioli
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500g græskar renset for kerner og skåret i store stykker
  2. 2 spsk. olivenolie
  3. 1 løg i tern
  4. 3 fed hvidløg
  5. 1/2 chili
  6. 50g smør
  7. 2 dl. hvidvin
  8. 6 spsk parmesan
  9. 1-2 spsk. rasp
  10. 1 æg
  11. Knivspids muskatnød
  12. Salt og friskkværnet sort peber
Instructions
  1. Græskarstykkerne vendes i lidt olie og krydres med salt. Bages i ovn ved 150 grader til de er møre men ikke har fået farve.
  2. Løg, hvidløg og chili sauteres i smør til de er bløde men uden at få farve.Tilsæt hvidvin og lad det stille og roligt koge helt ind.
  3. Græskarkødet skrabes ud af skallen og blendes til pure sammen med løg-chili blandingen.
  4. Hæld puréen op i en skål og vend parmesan, æg og rasp i. Smag til med salt, peber og lidt muskatnød.
  5. Puréen dækkes til og køles ned, så er den klar til brug.
Notes
  1. Græskarravioli sager dejligt serveret i brændt salviesmør
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Græskarfyld til ravioli

Post navigation