Tomatketchup
2015-09-28 10:28:49
Ingredients
- 1,5 kg. modne tomater
- 400 gram rød peberfrugt
- 3 løg
- 1 chili
- 6 fed hvidløg
- 2 spsk. hakket ingefær
- 180 gram rørsukker
- 2,5 dl. æbleeddike
- 10 nelliker
- 0,5 tsk. reven muskat
- 1 lille stang kanel
Instructions
- Hak tomater, peberfrugt, løg, chili, ingefær og hvidløg. Kom det hele i en gryde med sukker, peber, eddike, salt, muskatnød og nelliker. Læg kanelstangen ved.
- Kog under jævnlig oprøring til en tyk grød i ca. 30 - 40 minutter. Tag kanelstangen op efter 10 minutter.
- Fisk nellikerne op. Blend det resterende til en glat konsistens.
- Kør massen igennem et sigte.
- Hæld på skoldede glas med det samme. Luk glassene.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Tomatketchup