Tomatketchup
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1,5 kg. modne tomater
  2. 400 gram rød peberfrugt
  3. 3 løg
  4. 1 chili
  5. 6 fed hvidløg
  6. 2 spsk. hakket ingefær
  7. 180 gram rørsukker
  8. 2,5 dl. æbleeddike
  9. 10 nelliker
  10. 0,5 tsk. reven muskat
  11. 1 lille stang kanel
Instructions
  1. Hak tomater, peberfrugt, løg, chili, ingefær og hvidløg. Kom det hele i en gryde med sukker, peber, eddike, salt, muskatnød og nelliker. Læg kanelstangen ved.
  2. Kog under jævnlig oprøring til en tyk grød i ca. 30 - 40 minutter. Tag kanelstangen op efter 10 minutter.
  3. Fisk nellikerne op. Blend det resterende til en glat konsistens.
  4. Kør massen igennem et sigte.
  5. Hæld på skoldede glas med det samme. Luk glassene.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Tomatketchup

Post navigation