Rødbedebøffer/-postej
2015-09-02 18:49:16
Ingredients
- 1 kg rødbeder med det hele
- 1 lille løg
- 3 fed hvidløg
- 80 gr kikærtemel (kan erstattes af glutenfri korn som mel eller flager af boghvede, majs eller hirse)
- 2 æg
- 1/2 spsk. bouillonpulver
- 150 gr. tofu
- Salt & peber
Instructions
- Rødbederne skrælles og rives. Stænglerne hakkes fint, og bladene blancheres.
- Løg, hvidløg, de blancherede blade og tofuen blendes.
- Alt blandes sammen og smages til med salt og peber.
- Steges som deller eller fyldes i et ildfast fad og bages ved 160 grader i 30 - 45 minutter.
Notes
- Retten er rig på fibre, jern, protein og den flotte farve i rødbederne er en stærk antioxidant og styrker din lever.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Rødbedebøffer / -postej