Rødbedebøffer/-postej
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg rødbeder med det hele
  2. 1 lille løg
  3. 3 fed hvidløg
  4. 80 gr kikærtemel (kan erstattes af glutenfri korn som mel eller flager af boghvede, majs eller hirse)
  5. 2 æg
  6. 1/2 spsk. bouillonpulver
  7. 150 gr. tofu
  8. Salt & peber
Instructions
  1. Rødbederne skrælles og rives. Stænglerne hakkes fint, og bladene blancheres.
  2. Løg, hvidløg, de blancherede blade og tofuen blendes.
  3. Alt blandes sammen og smages til med salt og peber.
  4. Steges som deller eller fyldes i et ildfast fad og bages ved 160 grader i 30 - 45 minutter.
Notes
  1. Retten er rig på fibre, jern, protein og den flotte farve i rødbederne er en stærk antioxidant og styrker din lever.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Rødbedebøffer / -postej

Post navigation