Grissini
Grissini er velegnet til ost eller tapas
Write a review
Print
Ingredients
  1. 750g mel
  2. 19g salt
  3. 112g smør
  4. 45g reven parmasan ost
  5. 30g gær
  6. 4 dl mælk
  7. 1 knivspids cayenne peber
Instructions
  1. Smør smæltes og mælken tilsættes og lunes lidt.
  2. Gæren opløses i mælken.
  3. Mel, parmasan, salt og cayennepeber blandes og tilsættes. Dejen æltes sammen og hæves i 20 minutter.
  4. Herefter slås dejen ned og hæves nu til dubbel størrelse.
  5. Når dejen er klar rulles den ud med en kagerulle og skæres i strimler som rulles til tynde pølser. De ligges på en bageplade med papir og efterhæves i 15 minutter.
  6. Bages uden blæst ved 160 grader til de er gyldne.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grissini

Post navigation