Grissini
2015-08-26 17:05:54
Grissini er velegnet til ost eller tapas
Ingredients
- 750g mel
- 19g salt
- 112g smør
- 45g reven parmasan ost
- 30g gær
- 4 dl mælk
- 1 knivspids cayenne peber
Instructions
- Smør smæltes og mælken tilsættes og lunes lidt.
- Gæren opløses i mælken.
- Mel, parmasan, salt og cayennepeber blandes og tilsættes. Dejen æltes sammen og hæves i 20 minutter.
- Herefter slås dejen ned og hæves nu til dubbel størrelse.
- Når dejen er klar rulles den ud med en kagerulle og skæres i strimler som rulles til tynde pølser. De ligges på en bageplade med papir og efterhæves i 15 minutter.
- Bages uden blæst ved 160 grader til de er gyldne.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Grissini