müslibar
	2018-01-21 17:50:23
    god til den lille sult 
			Ingredients
			- 100 g cashewnødder (grofthakkede), eller græskarkerner/solsikkekerner
 - 100 g jordnøddesmør ( crunchy)
 - 100 g havregryn (glutenfri)
 - 50 g kokosolie
 - 50 g figner ( groft hakkede)
 - 1/4 dl chiafrø
 - 1/4 dl koncentreret saft
 - En håndfuld tørrede hyldeblomster ( nulder dem og tag de groveste stilke fra) Kan undlades.
 - 1/4 tsk vanillepulver
 - 1/4 tsk salt
 
Instructions
			- Kom jordnøddesmør og kokosolie i en lille gryde. Varm det forsigtigt op og rør det sammen. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Hæld den let opvarmede kokosolie og jordnøddesmør i blandingen sammen med hyldeblomstsaften. Bland det hele grundigt. Beklæd en form på 20 cm*20 cm, med bagepapir. Fordel massen i formen og pres den fast og glat den i overfladen. Nu stilles den på køl i et par timer. Tag formen ud og løft massen op på et skærebrædt. Skær nu i passende stykker. Læg evt et stykke mellemlægspapir omkring hver enkelt bar. Hvis du ikke spiser dem i løbet af en uges tid er det en god idé at fryse dem og så løbende tage op til et par dage af gangen.
 
Notes
			- De dyre nødder og kerner kan sagtens erstattes af billigere, der som græskarkerner og solsikkekerner har en fin pris også i økologisk kvalitet.
 
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
		Müslibar