Søde kugler med kikærter og dadler
til den søde tand
Write a review
Print
Ingredients
  1. 250 g. kogte kikærter
  2. 200 g. bløde dadler (uden sten)
  3. 125 g. mandler
  4. 50 g. kokosmælk (den tykke del af kokosmælken)
  5. 50 g. havregryn
  6. 50 g. valnødder
  7. 25 g. kakao
  8. 20 g. afskallede hampefrø
  9. 10-15 g. instant kaffe granulat
  10. 2 spsk. kakaonibs
  11. 1/2 tsk. uraffineret salt
Overtræk og topping
  1. 150 g. mørk chokolade 85%
  2. instant kaffe
  3. frysetørret hindbær
  4. appelsinskal skåret med juliennejern
Instructions
  1. Start med at blende mandlerne til de er malet groft. Så tilsættes dadler, kikærter, kokosmælk, havregryn, kakao, afskallede hampefrø, instant kaffe og salt. Kør massen til den er sammenhængende. Nu tilsættes valnødder og kakaonibs og der blendes kortvarigt, så valnødderne stadig har bid.
  2. Hvis du gerne vil have endnu mere chrunch i kuglerne, skal du starte med at blende kikærter, dadler, kokosmælk, havregryn, kakao, afskallede hampefrø, instantkaffe og salt. Blend til massen er sammenhængende. Så tilsætter du mandler, valnødder og kakaonibs til sidst og kører indtil du synes det har den struktur du synes om.
  3. Rul nu massen til kugler. Du kan selv bestemme hvor små eller store de skal være. Sæt dem på køl, så de er kolde når du skal overtrække dem med chokolade. Så størkner chokoladen hurtigt.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
søde kugler med kikærter og dadler

Post navigation