hane i vin
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 hanekylling -kunne også være et andet stykke kød som gedeskank eller bov
  2. 100 g bacon i mindre stykker
  3. 2-4 fed hvidløg hele eller hakkede
  4. 150 g løg i store tern
  5. 1 gulerod i store tern
  6. 1 laurbær
  7. 1 kvist timian
  8. 4-5 dl god Bourgogne eller anden rødvin
  9. 50 g mel
Instructions
  1. Parter kyllingen i 8 stykker.
  2. Rist bacon i en stor jerngryde, tilsæt hvidløg, perleløg og gulerod, og lad det få lidt farve. Tag det op af gryden.
  3. Læg kyllingestykkerne ned i gryden med skindsiden nedad og rist dem til de er gyldne. Tag kyllingestykkerne op, og læg urterne i bunden af gryden, og læg kyllingestykkerne ovenpå og sigt lidt mel ud over kyllingestykkerne. Hæld rødvin ved, læg låg på gryden og lad det koge ved svag varme i ca. 30-45 min.
Notes
  1. Bruger du andre udskæringer, skal simretiden hæves.
  2. Ged og lammekød kan bruges og gerne de billigere udskæringer som bov og hals.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hane i vin

Post navigation