Te af ingefær og gurkemeje
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 20 g frisk ingefær (skrællet og skåret i små tern)
  2. 10 g frisk gurkemeje (skrællet og skåret i små tern)
  3. Saften fra 1 appelsin ( du kan også bruge blodappelsin eller citronsaft)
  4. 1 tsk kokosolie
  5. Sort peber (Et par vrid på peber kværnen)
  6. ca. 6 dl kogende vand
  7. 1-2 tsk ahornsirup eller anden slags sødning
Instructions
  1. Kom ingefær, gurkemeje, kokosolie, sort peber og kogende vand i blenderen eller i et blenderglas til stavblenderen. Nu blendes teen grundigt. Hvis du ikke bryder dig om kokosolie i teen, kan du godt undlade det og i stedet spise det i forbindelse med at du drikker teen. Kokosolien øger tilgængeligheden af det aktive stof i gurkemejen. Tilsæt ahornsirup og appelsin- eller citronsaft efterfølgende. Det lyder måske mærkeligt at der skal sort peber i. Det er dog vigtigt, da sort peber bevirker at effekten af det aktive stof i gurkemejen mangedobles. Så det skal du endelig tilføje.
  2. Hæld teen op i 2 glas eller krus og nyd det.
Notes
  1. Der vil være et bundfald, som du med fordel skal spise til sidst.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Te af ingefær og gurkemeje

Post navigation