Glæden ved mad …

gammelspisning

I disse tider, hvor madkunst er mere moderne end den nyeste Gucci-taske, og kokke er ved at falde over sig selv for at fortælle om hvordan deres grøntsager næsten selv er kravlet fra jord til bord, er mad blevet meget mere end bare mad.

Hvis ikke råvaren er dekoreret med Økologi, er det næsten mere politisk ukorrekt end Dansk folkeparti, før de blev budt indenfor i det varme køkken. I disse tider skal vi passe på, at vi ikke indhylder vores mad i kejserens nye klæder.

Mad er nemlig også bare mad.

Mad er næring til vores krop.

Mad har vi behov for at indtage hver dag for at fungere optimalt.

Mad er ikke en luksus. Mad er en nødvendighed.

Jeg elsker enkel og veltillavet mad. Jeg går heller ikke af vejen for en lille sjov detalje. Mad er ofte det sidste, jeg tænker på, før jeg sover. Maden har igennem hele min barndom været et samlende element i min familie. Vores måltider var gode, glade og nærende.

Mad er en lille ting, vi gør hver dag. Ind i mellem er det nok bare at være mæt.

 

 

 

 

Kære køkkendagbog 4 september 2016

Post navigation