Jordskokkefyld til ravioli
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg jordskokker renset for jord
  2. 2 spsk. olivenolie
  3. 1 løg i tern
  4. 3 fed hvidløg hakket
  5. 1/2 chili fint hakket
  6. 50g smør
  7. 2 dl. hvidvin
  8. 6 spsk parmesan
  9. 1-2 spsk. rasp
  10. 1 æg
  11. Knivspids muskatnød
  12. Salt og friskkværnet sort peber
Instructions
  1. Jordskokkerne vendes i lidt olie og krydres med salt. Bages i ovn ved 150 grader til de er møre men ikke har fået farve.
  2. Løg, hvidløg og chili sauteres i smør til de er bløde men uden at få farve.Tilsæt hvidvin og lad det stille og roligt koge helt ind.
  3. Jordskokke kødet skrabes ud af skallen og blendes til pure sammen med løg-chili blandingen.
  4. Hæld puréen op i en skål og vend parmesan, æg og rasp i. Smag til med salt, peber og lidt muskatnød.
  5. Puréen dækkes til og køles ned, så er den klar til brug.
Notes
  1. Jordskokke-raviolien smager dejligt serveret med grønkålspesto.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Jordskokkefyld til ravioli

Post navigation