Jordskokkefyld til ravioli
2016-01-18 09:28:38
Ingredients
- 1 kg jordskokker renset for jord
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg i tern
- 3 fed hvidløg hakket
- 1/2 chili fint hakket
- 50g smør
- 2 dl. hvidvin
- 6 spsk parmesan
- 1-2 spsk. rasp
- 1 æg
- Knivspids muskatnød
- Salt og friskkværnet sort peber
Instructions
- Jordskokkerne vendes i lidt olie og krydres med salt. Bages i ovn ved 150 grader til de er møre men ikke har fået farve.
- Løg, hvidløg og chili sauteres i smør til de er bløde men uden at få farve.Tilsæt hvidvin og lad det stille og roligt koge helt ind.
- Jordskokke kødet skrabes ud af skallen og blendes til pure sammen med løg-chili blandingen.
- Hæld puréen op i en skål og vend parmesan, æg og rasp i. Smag til med salt, peber og lidt muskatnød.
- Puréen dækkes til og køles ned, så er den klar til brug.
Notes
- Jordskokke-raviolien smager dejligt serveret med grønkålspesto.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Jordskokkefyld til ravioli