Spinat - krydderurtefyld til ravioli
Write a review
Print
Ingredients
  1. 325 g. frisk spinat
  2. 125 g. sølvbeder
  3. 1 til 2 fed hvidløg
  4. 1lille bundt bredbladet persille
  5. 1 lille bundt frisk oregano
  6. 75 g valnødder, blancheret, gyldenristet og hakket.
  7. 350 g. ricotta (Stil ricottaen i et dørslag med et klæde til afdrypning)
  8. 1 spsk. reven parmesan
  9. 1/4 muskatnød reven
  10. 2 æggeblommer
  11. 1 spsk. rasp
  12. 3/4 dl. oliven olie
Instructions
  1. Varm olien op i en gryde tilsæt hvidløg og sølvbeder sautere lidt og tilsæt herefter spinaten, persille og oregano og Steg bladene ved meget svag varme til de lige falder sammen. (De skal blødgøres men må ikke mindste deres grønne farve.)
  2. Hæld derpå bladene i en sigte og lad dem ligge under let præs i en halv time til de er afkølet og den overskyende væde presses af dem.
  3. Kom derefter bladene i en foodprocessor og blænd dem til en grov pure. kom pureen over i en sigte og lad dem dryppe yderligere af i 10 minutter.
  4. Kom ricotta i en skål, tilsæt krydderurtepureen og valnødder, smag til med salt peber og muskatnød.
  5. Rør herefter parmesanen i sammen med æggeblommer og rasp og stil derefter fyldet i køleskabet til det skal bruges.
Notes
  1. Raviolien er dejlig serveret med svampesauce
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
spinat – krydderuretefyld til ravioli

Post navigation