Hummus
2016-01-17 17:21:14
Ingredients
- 400 gr kogte kikærter, butter beans eller linser
- 1/8 øko citron -med det hele
- Saften fra resten af citronen
- en tsk ristet spidskommen
- 3 spsk tahin
- 2 fed hvidløg
- kogevand fra kikærterne/bønnerne
Instructions
- Bønnerne/ærterne udblødes i 18-20 timer i masser af vand. De koges i frisk vand, en times tid til de er møre. Gem kogevandet, der skal bruges til at justere konsistensen, så din hummus bliver blød og cremet.
- Spidskommen ristes kort på en tør og varm pande til de begynder at dufte. De mortes.
- Alle ingredienserne blendes sammen til en blød konsistens. Smages til med salt og peber.
Notes
- Bruger du butter beans kan du få en lækker creme, hvis du skifter spidskommen ud med fennikelfrø og undlader at bruge tahin.....
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hummus -den næsten klassiske