Hummus
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 gr kogte kikærter, butter beans eller linser
  2. 1/8 øko citron -med det hele
  3. Saften fra resten af citronen
  4. en tsk ristet spidskommen
  5. 3 spsk tahin
  6. 2 fed hvidløg
  7. kogevand fra kikærterne/bønnerne
Instructions
  1. Bønnerne/ærterne udblødes i 18-20 timer i masser af vand. De koges i frisk vand, en times tid til de er møre. Gem kogevandet, der skal bruges til at justere konsistensen, så din hummus bliver blød og cremet.
  2. Spidskommen ristes kort på en tør og varm pande til de begynder at dufte. De mortes.
  3. Alle ingredienserne blendes sammen til en blød konsistens. Smages til med salt og peber.
Notes
  1. Bruger du butter beans kan du få en lækker creme, hvis du skifter spidskommen ud med fennikelfrø og undlader at bruge tahin.....
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
Hummus -den næsten klassiske

Post navigation