Merquez
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1.15 kg hakket lam eller blandet lam/okse
  2. 2 fed finthakket hvidløg
  3. 1 spsk salt
  4. ½ tsk paprika
  5. 1 tsk sort peber
  6. 1 tsk spidskommen
  7. 1 tsk koriander
  8. 3 spsk koldt vand
  9. 3 spsk harissa*
  10. 2 meter lammetarm
Instructions
  1. Rist frø af koriander, spidskommen og sort peber og stød dem i en morter.
  2. Bland salt og kød, så krydderierne og tilsidst vand og harissa. Er blandingen for tyk, kan du justerer med 1/2 dl olivenolie.
  3. Brug den pølsestopper du har og lav dine merquez.
Notes
  1. *Harissa er en pasta lavet på syltede peberfrugter og med både friske og tørrede krydderier i -og ikke mindst chili. Du kan købe Harissa og bedre, lave den selv efter en god opskrift.
OHgastronomy http://ohgastronomy.dk/
hjemmelavede merquezpølser

Post navigation